Hjem Om Verdensposten

Om Verdensposten

 

vpredaksjon7fbcover

Verdenspostens redaksjon i Lørdagsmagasinet 1. februar 2014. Foto: Lise Reng

Verdensposten er en nyhetsleverandør med hovedfokus på Vestfold. Nettavis og radioinnslag produseres i Larvik, men VP har også medarbeidere i andre deler av fylket såvel som andre deler av landet. Alle “nyheter” må leses med godt saltede briller og befinner seg i området satire/reinspikka nonsens. Enhver likhet med virkelige personer og begivenheter er enten tilsiktet eller rene lykketreff.

Tilbakemeldinger om ting som ikke fungerer ordentlig, blir verdsatt. Du kan enten sende en beskjed til Verdensposten på Facebook, skrive i kommentarfeltet her eller sende en epost til admin@vposten.com.

Klikk her for å lese mer om folkene bak.

Liten skrift:

VP bruker Google analytics for å holde rede på hvor mange som er innom.

Er du logget inn på Facebook, samler FB informasjon om deg på samme måte som på de aller fleste andre nettsider med FB-integrasjon. VP lagrer ikke med viten og vilje noen informasjon om deg såfremt du ikke er registrert som bruker på vposten.com.

Tekstbidrag – enten til nettavisen eller Lørdagsmagasinet – kan sendes til tekst@vposten.com (Bidrag honoreres ikke. Vi garanterer ikke at bidrag brukes eller vurderes, men vil gjøre vårt beste for å lese og svare.)