Nye sjokkerende avsløringer om arbeidsforholdene blant de kommuneansatte i Larvik sender sjokkbølger gjennom befolkningen. Opptil flere pauser hver dag, sier anonyme kilder.

Det var den lokale refsetjenesten Bøkebloggen, som først rettet søkelyset mot problemet da den kunne avsløre at det ifølge en anonym e-post gikk frem at de ansatte startet dagen med en kopp kaffe og fulgte opp denne med en kaffepause litt utpå ettermiddagen.

Skandalen vokser i Larvik

Men dette er ikke alt. Verdensposten har vært i kontakt med flere anonyme kilder, som eksisterer, som alle kan fortelle at de ansatte også har en halvtime lang pause midt på dagen hvor de gasser seg med alskens lekkerbiskener de har tatt med seg hjemmefra. Denne matpausen, eller orgien som onde tunger kaller den, skal attpåtil være avtalefestet ifølge papirer vi har tatt på.

Hvis noen ikke stiller til fråtsesamling, er det ikke uvanlig at kolleger kommer med slengbemerkninger av typen “Jasså, glemt matpakka i dag?” eller lignende.

Forklarer mye

Flere kilder vi har vært i kontakt med, antyder sterkt at dette overdrevne fokuset på matinntaket også er den egentlige årsaken til at torget nå har måttet stenge. Kommunens ansatte har rett og slett blitt for tunge.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*