Myndighetene innfører kjedelige pakninger for å få bukt med røykingen her til lands, men om ikke det hjelper er det skarpere lut i skuffen.

“Om ikke den avskyelige grønnfargen blir avskrekkende nok, vil vi vurdere å tilsette kreftfremkallende stoffer i sigarettene,” forteller tobakkshemmer Sigurd Retten i Helsedepartementet til Verdensposten.

Retten sier det også kan bli snakk om å innføre vond lukt og misfarging av tenner og fingre for røykerne.

Om ikke noe av dette heller blir virkningsfullt nok, har Retten et siste ess i ermet: “Dette er jo noe vi ikke vil bruke i utrengsmål, men norske røykere skal være klar over at vi ikke kan utelukke å kun tillate salg av mentolsigaretter.”

(FOTO: 55Laney69 CC BY)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*