LUKKET1APRILEtter 6 måneders fri tilgang til Verdenspostens kvalitetsjournalistikk er gratisturen over for denne gang. Etter i dag blir det innført en knallhard betalingsmur, heter det fra redaktørhold.

– Vi er sikre på at brorparten av våre lesere vil se seg tjent med å bli med oss inn i dette nye kapittelet, sier vår redaktør i en overraskende munter kommentar til oss selv på vei til nok en representasjonsmiddag mandag kveld.

Prisen for å komme inn bak murene er ennå ikke offentlig, men vår redaktør lover at det kommer til å koste.

– Det er tross alt ikke gratis å traktere forretningsforbindelser på Larviks spisesteder, forklarer vår redaktør sprekkferdig av latter.

Som en gest til trofaste lesere vil det imidlertid bli gitt fortsatt gratis tilgang til alle som liker våre Facebooksider før utgangen av dagens dato. Det er også mulig å sikre familiemedlemmer og venner gratis lesning videre ved å “tagge” dem i kommentarer til denne saken på Facebook.

– Men pass på å skrive tydelig og med store bokstaver dagens dato, skyter redaktøren boblende inn på vei til Vinmonopolet for å fylle bøtter med gratis vin på grunn av tomflaskemangel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*