gammeltog
NSB vurderte også å sette inn noen gamle tog, men ombestemte seg etter å ha blitt gjort oppmerksom på at disse er langt mer komfortable.

Allerede sommeren 2018 skal den nye jernbanestrekningen mellom Larvik og Porsgrunn stå klar, og NSB frykter at de reisende kan bli vel godt vant om det hele skulle gå på skinner.

– Det er dessverre ikke så mye vi får gjort med utbyggingen, men vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å senke forventningene, forteller en NSB-talsperson til VP.

Ledelsen i NSB frykter nå at de reisende kan få et inntrykk av at oppsatte planer og ruter er som fasit å regne. Dette kan bli skjebnesvangert for de ansatte på Vestfoldbanen som til nå har vært velsignet med reisende som har måttet tåle uforståelige prisøkninger, kansellerte avganger og lenger reisetid uten nevneverdige protester.

NSB vil ikke ut med nøyaktig hvilke tiltak som skal iverksettes, men etter hva vi forstår dreier det seg blant annet om å redusere hastigheten på det trådløse nettet, samt sette inn enda flere buss for tog.

– Vi vurderte også gratis kaffe, men vi er jo ikke udyr heller, sier en konduktør som vil være anonym.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*