Screenshot_75– Det er altfor mange livestudioer på norske nettaviser, mener 44-åring fra Skoppum som har opprettet Facebook-siden Ja til OL uten forstyrrende begravelser og rettsaker.

– Det var en stor påkjenning å holde seg oppdatert på både French-rettsaken og sprinten i går formiddag. Jeg holdt på å få hjerteinfarkt, sier Gunnar Møyland (44) som har lang erfaring i å følge direkteoppdateringer fra nyhetssaker på nettet.

Når den kongolesiske domstolen nå utsetter dommen i French-saken til fredag, kan den komme midt i en spennende 15 kilometer, noe 44-åringen mener kan få uante konsekvenser. – Det eneste forsvarlige er å utsette saken til etter OL, sier han.

Møyland mener det er helt naturlig at det må være rettsaken i Kongo som tilpasser seg OL-sendingene, og ikke omvendt: – Vel, er det mye som står på spill i Kongo, men noen særlige gullsjanser har vi jo ikke. Dessuten skal man ikke lese mange nettaviser for å se hvilken sak som er viktigst.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*