Foto: Trondheim havn
Foto: Trondheim havn

Illustrasjonsfoto: Trondheim havn

Etter flere syrlige bemerkninger fra bekjente om at “det er viktigere ting” i verden å kjempe mot, har “Thomas” fra Torstrand meldt seg ut av Facebook-grupper og sider som tar til orde for å få tilbake den gode gamle Statoilkoppen.

– Det ble rett og slett for dumt, sier “Thomas”.

26-åringen lover at han i fremtiden ikke skal klage over ting som er av mindre viktighet enn f.eks. situasjonen i Syria og klimautfordringer.

– I formiddag fikk jeg telefon hjemmefra om at det elektriske anlegget i huset mitt må byttes ut, men tror du jeg blir sur for det? Ikke tale om!

Gode nyheter
Avgjørelsen “Thomas” har tatt faller i god jord hos flere norske selskaper, ikke minst hos Statoil som nå øyner nye muligheter.

– Dette er kjempeflott, forteller koppansvarlig i Statoil Fuel & Retail. – Hvis bare flere følger dette eksempelet kan vi innføre enda flere upopulære tiltak uten å måtte bekymre oss for klager.

Ikke alle er fornøyd
Men én gruppe ser med ublide øyne på denne utviklingen.

– Hvis ikke folk ser seg tjent med å klage over hver minste bagatell og organisere seg i slike grupper som vi lett kan få øye på, blir det vanskelig å fylle avisen. I verste fall må vi begynne å rekruttere ansatte som har kompetanse på ting i den virkelige verden, forteller vår redaktør i en kommentar til oss selv.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*