Foto: stephanie-inlove

[CBC show=”y” country=”dk”](Dansk “oversættelse” under den oprindelige artikel. Lik også vores side på Facebook at holde dig opdateret!)

[/CBC]

[CBC show=”y” country=”sv”](Några svenska översättningar inom parentes. Gilla även vår sida på Facebook för att hålla dig uppdaterad!)

[/CBC]

Etter at fylkeslegen hevdet at vidunderplastrene fra LifeWave ikke hadde noen dokumentert effekt, bestemte VPs helseredaksjon seg for å gjøre en uformell test. Og nå kan vi avsløre at et slikt plaster[CBC show=”y” country=”sv”] (sv:plåster)[/CBC] har effekt!

– Plassert riktig, har de kjempeeffekt, forteller vår helsereporter.

VP-redaksjonen hadde besøk av to plasterforhandlere[CBC show=”y” country=”sv”] (sv:plåster återförsäljare)[/CBC] forleden, og bestemte seg for å prøve ut mirakelplastrene på dem. Etter flere forsøk viste det seg at plastrene fungerte helt strålende om de ble festet fra hake til overleppe.

– Da ble det tyst, forteller vår helsereporter som legger til at hun også har prøvd det ut på barn og ektefelle[CBC show=”y” country=”sv”] (sv:make)[/CBC] med stort hell.

[CBC show=”y” country=”dk”]

FOR DANSKE LÆSERE:

Efter påstande om, at patches fra LifeWave ikke havde nogen dokumenteret effekt ville VP gøre en uformel test. Og nu kan vi afsløre, at disse patches har magt!

– Rett placeret, har de stor magt, siger vores sundhedsreporter.

VPs newsroom har haft besøg af to patches forhandlere den anden dag, og besluttede at prøve mirakel patches på dem. Efter flere forsøg viste det sig, at lapperne arbejdede absolut strålende, hvis de blev fæstnet fra hagen til overlæben.

– Der var så stilhed, fortæller vores sundhed reporter, der tilføjer, at hun også prøvede det ud på børn og ægtefælle med stor succes.

[/CBC]

 

OPPDATERING: Nå kan du høre vår helseredaktør demonstrere plasteret!

11 KOMMENTARER

  1. Personligt er jeg blevet smertefri efter 21 år med kroniske smerter … ved faktisk at anvende plastrene.
    Så måske skulle I PRØVE dem i VIRKELIGHEDEN, i stedet for at lade jer styre af trossystemer og skepsis.

  2. Hvor god feste-evne har disse plastrene versa Norgesplaster på å stoppe blod mon tro? Jeg svetter en del i jobb og kutter meg stadig vekk i fingrene. Norgesplaster faller rett og slett av etter noen minutter på grunn av svette. Noen som har erfaring med dette?

    • Jeg har brukt disse magiske plastrene siden i formiddag, og jeg har slitt litt med svette før kan du godt si… men etter at jeg fikk plastret meg helt inn kommer det nesten ikke en dråpe svette ut! Helt heriig er det. Takk LifeWave!!!! (Er det uvanlig at man blir litt varm?)

      • Uinteressant.. Jeg mener, stoppper det blod med masse svette på huden?! Klistrer LW-plaster bedre en Norgesplaster???

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*