lwfPlastrene fra LifeWay har vært gjenstand for mye diskusjon den siste uken. Ikke minst i vårt eget kommentarfelt. Men hvor effektive er plastrene egentlig? Forsøkskliniken “Forsøksklinikken” har undersøkt og gjort oppsiktsvekkende funn.

– Bortsett fra den snikende følelsen av å ha blitt lurt, er det ingen bivirkninger.

I vårt lørdagsmagasin besøkte vi denne uken forsøksklinikken, og fikk høre om plastrenes utrolige egenskaper:

– Vi har testet plasteret på en sprukken grunnmur, det har fikset opp en kartong H-melk som hadde gått ut på dato, en katt som har vært borte siden romjula har kommet til rette igjen, i går var det pent vær, en dame med alzheimer husket brått hvem svogeren var da han kom på besøk… ja, jeg kunne listet opp i flere timer, sier forskningssjef ved klinikken Ike Reed.

Reed kan også fortelle at det ikke er oppdaget noen bivirkninger:

– Nei, bortsett fra den snikende følelsen av å ha blitt lurt, så ser det ikke ut til å være noe.

Hør hele reportasjen fra forsøksklinikken her:

 

Hør hele lørdagsmagasinet her:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*