Illustrasjonsulv (Foto: ArranET)
Illustrasjonsulv (Foto: ArranET)

Illustrasjonsulv (Foto: ArranET)

Det er nesten ikke til å tro, men en av Verdenspostens ønskedrømmer er gått i oppfyllelse! En ulv, en ULV er sett i Vestfold. Irriterende nok ble den observert i Sandefjord og ikke i Larvik, men vi innser at man ikke kan få alt.

– Det er klart det blir bløtkake på en dag som denne, sier en rørt redaktør til oss selv.

– Verdensposten har lenge hatt et særdeles våkent øye for dyreobservasjoner, og at vi nå får en ulv så godt som på vår egen dørstokk er en ønskedrøm. Riktig nok er det ikke hundre prosent sikkert at det faktisk er en ulv som er observert, men vi finner det likevel riktig å slå det stort opp, for sikkerhets skyld.

Redaksjonslokalene har stått på hodet siden nyheten slapp. Vi har en journalist ute for å lete etter småjenter med rød hette, mens en annen er ute for å snakke med eldre mennesker som nå er så skremt at de ikke lenger tør gå ut for å hente posten.

– Alt dette står på side 1 i “hvordan dekke ulvesaker”-boken, sier redaktøren, som også legger til at redaksjonen i skrivende stund er innkalt til et hastemøte hvor man skal se på ordspill over temaet “ulv, ulv”. Avisen skal også gjennomføre en test hvor vi forsøker å finne ut om et grisefjøs lar seg blåse over ende.

Vi vil ellers opplyse at vi også ønsker oss observasjoner av mårhund i umiddelbar nærhet av byen. Dette vil være så spektakulært at det for oss holder om noen tror de har sett et eksemplar.

Har du tatt bilde av rovdyr? Om så i en dyrehage? Send det til oss!!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*