Nyttårsaften 053Kjære leser!

Takk for at du har valgt å følge med på Verdensposten. Det er dine “likes” og kommentarer som holder VP-hjulene i gang. Jeg håper du vil fortsette med å lese våre skriverier og høre våre innslag også i det nye året. 

I tillegg til å like oss på Facebook håper jeg du følger med på våre nettsider samt Soundcloud og YouTube. Du kan også følge oss på Twitter. Neste år kan bli et svært spennende år for Verdensposten. Jeg gleder meg til å kunne presentere hva vi har i ermet.

Tusen takk til dere som har sendt inn tips, forslag og tilbakemeldinger.

Kjære ØP!

Takk for at dere jevnlig leverer stoff som er lett å harselere over. En like stor takk skal dere ha for at dere til tider glimter til med ypperlig lokaljournalistikk, og for at dere tør stole på at det å være en lokalavis faktisk er nok. VP kan også takke ØP for vurderlig drahjelp i starten. 

Jeg ønsker alle i ØP et fabelaktig nytt år og håper dere fortsetter å ta spott, spark og billige poenger fra VP med like stor fatning som dere har gjort hittil. Jeg vil for øvrig benytte anledningen til å oppfordre alle VPs lesere om å lese ØP enten på nett eller papir. Det er viktig med lokale nyheter!

Lik også ØPs Facebookside, de trenger visst flere. ØP-lesning kan tross alt gi nyttig bakgrunn for å forstå VP-saker.

Kjære medsammensvorne!

Jøye meg. Tusen takk.

 

Et riktig godt nytt år ønskes dere alle!

“Redaktøren”

Legg inn en kommentar