Tilfeldig elg (Foto: Grong kommune - http://www.flickr.com/photos/grong/ - CC BY 2.0)
Tilfeldig elg (Foto: Grong kommune - http://www.flickr.com/photos/grong/ - CC BY 2.0)

Tilfeldig elg (Foto: Grong kommune – http://www.flickr.com/photos/grong/ – CC BY 2.0)

Larvik har vært utsatt for et stygt tilfelle av virkelighet. Ifølge kilder VP følger tett ble en mann vitne til at et dyr sprang etter et annet dyr langs E18. Det verste var at det virket som om dyret som løp bakerst hadde onde hensikter.

Dramaet utspilte seg åpenbart som et ledd i elgjakten, en jakt hvis hensikt er å ta livet av elg. Gjerne ved hjelp av hund. Men at dette skal foregå til allmenn beskuelse langs fylkets mest brukte ferdselsåre er intet mindre enn en skandale!

(OPPDATERING 19.46 – VP har nå fått inn meldinger som tyder på at det første dyret sprang hakket raskere enn det bakerste dyret.)

(Les også: Elg omkom i elgjakt)

ville dyr bør flytte til Buskerud, hvor folk tross alt er mer jordnære

Atter en gang har altså en from og uskyldig vestfolding fått føle virkeligheten på nært hold. Og også denne gang et tilfelle av natur.

VP synes myndigheter og andre øvrighetspersoner må ta tak i bølgen av naturlige ting som i det siste har utspunnet seg i skogsnære områder rundt Larvik. At jegere på død og liv skal skyte elg er nå en ting, men da skal de vite at vi vanlige folk foretrekker å tro at kjøtt faktisk blir laget på fabrikk.

VP vil på lederplass ta til ordet for at ville dyr i fremtiden flytter til Buskerud, hvor folk tross alt er mer jordnære.

Har du sett et dyr løpe etter et annet dyr? Send oss dine bilder!

Legg inn en kommentar