I et legitimt forsøk på å finne en grunn til å skrive Sandefjordsfjorden, skriver op.no om en kajakk som er funnet drivende i nettopp Sandefjordsfjorden. VP vil heller ikke la muligheten gå til spille og sørger derfor med dette å bidra til at bruken av Sandefjordsfjorden holdes på et stabilt høyt nivå i norske nettartikler.

Artikkelen er basert på betalingsmurstengt artikkel i sb.no om denne kajakken i Sandefjordsfjorden, og det er kanskje også slik feilen har sneket seg inn. ØP skriver nemlig at “den som eier kajakken kan hentet hos Redningsselskapet i Stavern.” Her antar vi (siden vi ikke kan sjekke originalen) at det en tastefeil har byttet en s med en t, slik at det egentlig skal stå at: “den som eier kajakken kan hentes hos Redningsselskapet i Stavern.”

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*