Hotell Klubben. Bukser og Bergings taubåt "Balder" var ikke involvert i hendelsen. (Foto: Redningsselskapet - http://www.flickr.com/photos/redningsselskapet/ - CC BY-SA 2.0)
Hotell Klubben. Bukser og Bergings taubåt "Balder" var ikke involvert i hendelsen. (Foto: Redningsselskapet - http://www.flickr.com/photos/redningsselskapet/ - CC BY-SA 2.0)

Hotell Klubben. Båten “Balder” var ikke involvert i hendelsen. (Foto: Redningsselskapet – http://www.flickr.com/photos/redningsselskapet/ – CC BY-SA 2.0)

Tidligere denne uken ble det mye oppstyr om en kinesisk nakenhund som sperret en tunnel ved Tønsberg. VP kan lørdag avsløre at dette ikke medfører riktighet.

Årsaken til tunnelkaoset var derimot en karaokefantast som naken løp rundt og rallet på “Jeg vil ha en liten hund, voffvoff voffvoff.”

Vestfold Politidistrikt bekrefter hendelsen, og i en uttalelse heter det at mannspersonen hadde fått litt for mye å drikke på på hotell Klubben, og valgte etter et lengre opphold i hotellets boblebad å ta festen ut i gatene.

Politiet kommer samtidig med en anmodning til alle bilister om å utvise aktsomhet i tiden som kommer.

– Det er ikke uvanlig å støte på nakne personer med skrukkete badehud i trafikkbildet nå i disse førjulstider, sier operasjonsleder Klaus Uhl, og minner om at julebordssesongen nå for alvor er i gang.

Festløven selv, som av hensyn til familien ønsker å være anonym, beklager hendelsen overfor VP. Han synes imidlertid at det å bli forvekslet med en kinesisk nakenhund var smigrende.

– Jeg tenker på hunden hver dag, hvert sekund, jeg vil ha en nakenhund, avslutter han.

VP kommer fortløpende tilbake med flere nyheter fra sesongens mange julebord

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*