Det var en brusautomat som kunne minne om denne som var innblandet i hendelsen. (Foto John Loo - http://www.flickr.com/photos/johnloo/ - CC BY 2.0)
Det var en brusautomat som kunne minne om denne som var innblandet i hendelsen. (Foto John Loo - http://www.flickr.com/photos/johnloo/ - CC BY 2.0)

Det var en brusautomat som kunne minne om denne som var innblandet i hendelsen. (Foto John Loo – http://www.flickr.com/photos/johnloo/ – CC BY 2.0)

En kvinne fra Hem skulle i helgen kjøpe en brus på en colaautomat ved Larvik Arena. I det hun slentret bort til automaten, så hun straks at noe var ruskende galt.

– Det var sølt brus ved automaten, og det var ikke et hyggelig syn, sier kvinnen til VP.

Kvinnen er usikker på hva som har skjedd. Hun mener at en flaske kan ha bruset over, eventuelt at noen har holdt en flaske litt for mye på skrå, slik at væske har rent ut.

Ansvarlige ved hallen sier vaskere er tilkalt, og at tørste heller får prøve brusautomater andre steder til alt er i orden igjen.

– Søling av drikke ved automatene skal selvfølgelig ikke skje, men vi tviler på at dette er gjort med vilje, heter det i en pressemelding fra hallen.

Det er foreløpig uklart om søleren vil bli holdt økonomisk ansvarlig, men det skal ikke være fare for at hendelsen vil påvirke kveldens oppgjør mellom LHK og Byåsen.

Verdensposten sier seg nå fornøyd, og regner saken for fullstendig uttømt. Det er likevel mulig vi kommer med en oppfølger, der også renholdspersonalet kan uttale seg om det forferdelige synet som møtte dem da de kom på jobb.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*