VP mottok lørdag kveld et sint innlegg fra en av våre sportsinteresserte lesere. Vi gjengir brevet in extenso, ikke fordi det er så godt skrevet, men fordi vi ligger litt etter på latinandelen.

Larvik_HK_logo“Kjære LHK; takk og farvel, sayonara, auf wiedersehen, fordømte møkkalag!! Her har jeg i en årrekke betalt i dyre dommer for mine håndballbilletter, og det for å se byens håndballhelter VINNE! Og hva er takken? TAP, og attpåtil i en av årets viktigste kamper.

Her går dere rundt og syter om at det ikke kommer nok folk på kamp. HALLO PÅ DO, hvorfor skal jeg bruke penger som heller burde gått til øl, eller i verste fall bleier til minstemann, for å se et lag som kan risikere å tape??? Dette er ikke første gang heller, i fjor skjedde det samme ihvertfall 2 ganger!! Skjerpings, LUUUUUSERS!

Hvor vanskelig kan det være å vinne når dere spiller mot JENTER?? Nei, fra nå av blir jeg heller hjemme og ser på sjakk med han underbitte, DET er en skikkelig vinnerskalle!!

takk og farvel, sayonara, auf wiedersehen

Skal vurdere å komme tilbake hvis dere kommer med en offentlig beklagelse til alle oss håndballentusiaster, og garanterer seier for all fremtid. Til da: FØKK ÅFF!”

Har du en sterk mening? Send oss ditt bilde av meningen! 

Husk at du også kan ringe inn din utblåsning på Skype!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*