Illustrasjonskirke (Foto: desoda)
Illustrasjonskirke (Foto: desoda) Det var Ikke her tyvene hadde julebord

Illustrasjonskirke (Foto: desoda)

Det utartet til vill herjing i lokal kirke, da kommunens innbruddstyver avholdt sitt årlige julebord. Det er heller tvilsomt om skurkene får komme tilbake neste år, ifølge kirkevergen.

Til Verdensposten forteller kirkevergen at det blant annet har blitt kastet ting rundt om kring. Ikke minst har nattverdsbegeret blitt flittig brukt i løpet av den tilsynelatende flere timer lange festen.

– Jeg kan ikke huske at tyver har avholdt julebord her tidligere, og med tanke på alt rotet de har stelt i stand blir det nok også siste gang. Det eneste vi kan trøste oss med er at de har lagt alt sølvtøyet tilbake på plass i safen, fortviler kirkevergen. Oppvasken står fortsatt i høye stabler etter julebordet og det blir mye dugnadsarbeid fremover for å gjøre det rent.

I en kommentar sier de kriminelle festløvene at man må regne med slikt, når folk fra livets skyggeside samles til høytidsfest. At det heller ikke er underskrevet noen leiekontrakt blir avfeid som en grov uvesentlighet.

Den muntre forbryterbanden synes media heller bør fokusere på det positive aspektet ved årets julebordsavvikling:

– Når vi ikke stjeler noe, må vi heller ikke i fengsel, det er vår julegave til politiet og et ikke uvesentlig bidrag til å holde soningskøen i sjakk.

Nå ser imidlertid underverdenen i distriktet fremover.

– Det er mange lovbrudd å feire i år, og allerede i kveld inviterer vi til “Krim-kveld” på Becks. Her vil vi blant annet få besøk av Vestfolds mest anerkjente kriminelle avslutter den anonyme talspersonen over telefon.

Har du et kriminelt godt fotografi av en forbryter? Send inn ditt bilde!

Legg inn en kommentar