Forrige uke ble en privat bilist sendt inn i Oslofjordtunnelen for å undersøke et vogntog med motorstans, skriver Røyken og Hurums Avis. Nå kan ordningen bli utvidet.

Det var en snarrådig bomvakt som sendte den første bilisten til stedet inn i tunnelen for å sjekke hvordan det gikk. Etter å ha rapportert tilbake til bomvakten fikk bilisten beskjed om å kjøre videre og at bergingsbil ble tilkalt.

Dette var såpass vellykket at bomselskapet vurderer å innføre ordningen også ved større hendelser, som f.eks. brann.

– Tenk så mye tid vi kan spare om vi bare leverer ut et skumapparat i luka til først ankomne bilist, jubler bomdirektøren som også vurderer å gå til innkjøp av hjertestarter og surstoffmasker for utlevering.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*