DSC_6964-1Etter teatergruppen Scenegals suksess med den kritikerroste forestillingen Vesle-Thor på Galeiscenen i år, planlegger regissør og manusforfatter Geir Atle-Johnsen nå neste sommers oppsetning.

Atle-Johnsen vil ikke ut med hva forestillingen skal handle om helt ennå, men røper at tittelen blir Unge-Ingvar. Det blir i likhet med Vesle-Thor en fortelling om en kjent person fra Larvik og dennes oppvekst.

“Hovedpersonen kommer til å være litt eldre i denne forestillingen, og historien blir nok litt mørkere,” forteller suksessregissøren som ikke er redd for å henvende seg til et litt eldre publikum i dette stykket.

“Skuespillerne i Scenegal er absolutt klare for en slik utfordring,” sier Atle-Johnsen som også tror at de kan klare å spille i Unge-Ingvar i tillegg til Vesle-Thor som jo skal settes opp på ny neste år i forbindelse med Heyerdahl-jubileet.

Og hvis noen trodde det skulle stoppe der, så tar de feil. Geir Atle-Johnsen tenker enda lenger frem og pusler allerede med ideer til forestillingen “Artige Arne”. Til den skal det ifølge regissøren allerede foreligge en god del musikk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*