DSC_6964-1Etter teatergruppen Scenegals suksess med den kritikerroste forestillingen Vesle-Thor på Galeiscenen i år, planlegger regissør og manusforfatter Geir Atle-Johnsen nå neste sommers oppsetning.

Atle-Johnsen vil ikke ut med hva forestillingen skal handle om helt ennå, men røper at tittelen blir Unge-Ingvar. Det blir i likhet med Vesle-Thor en fortelling om en kjent person fra Larvik og dennes oppvekst.

“Hovedpersonen kommer til å være litt eldre i denne forestillingen, og historien blir nok litt mørkere,” forteller suksessregissøren som ikke er redd for å henvende seg til et litt eldre publikum i dette stykket.

“Skuespillerne i Scenegal er absolutt klare for en slik utfordring,” sier Atle-Johnsen som også tror at de kan klare å spille i Unge-Ingvar i tillegg til Vesle-Thor som jo skal settes opp på ny neste år i forbindelse med Heyerdahl-jubileet.

Og hvis noen trodde det skulle stoppe der, så tar de feil. Geir Atle-Johnsen tenker enda lenger frem og pusler allerede med ideer til forestillingen “Artige Arne”. Til den skal det ifølge regissøren allerede foreligge en god del musikk.

Legg inn en kommentar