(Illustrasjonsfoto: http://www.flickr.com/photos/foxtongue/ (CC BY 2.0)
(Illustrasjonsfoto: http://www.flickr.com/photos/foxtongue/ (CC BY 2.0)

(Illustrasjonsfoto: http://www.flickr.com/photos/foxtongue/ (CC BY 2.0)

Skadet, men munter pensjonist håper at julefeiringa skal gå som normalt. Skal etter planene opereres denne uka etter durabelig fall i helgen.

Andreas Stiansen (85) skal etter planen opereres på torsdag. Stiansen skadet seg på sin sedvanlige søndagstur til Narvesen på Larvik jernbanestasjon, og høyre akilles er helt avrevet. Legene frykter også at det venstre kneet er skadet.

“Akillessenen sitter oppunder kneet mitt. Det er ubehagelig, men ikke spesielt vondt. Om det også er noe galt med kneet, får jeg ikke vite før torsdag,” sier Stiansen. Mandag ble Stiansen undersøkt på et privat legesenter.

“Andreas hadde en liten overstrekkskade i knehasen. For å være på den sikre siden ble han sendt til en ny undersøkelse for å finne ut om det også var skader inne i kneet,” opplyser lege Arne Kristensen. “Akillesen må sys, og det tar relativt lang tid før den gror skikkelig. Det blir ikke mer turgåing denne sesongen,” sa Kristensen.

Godt humør
“Prøver å se så lyst på situasjonen som mulig. Jeg har tross alt god tid nå, og er ikke så alvorlig skadet tross alt. Prøver å sette ting litt i perspektiv, det er ikke verdens undergang,” sier den muntre pensjonisten.

“I dag morges tenkte jeg på Rolf Hansen i naboblokka, som ødela seg helt i bakken ned til huset. Jeg får ta min skade som en utfordring. Det er snart jul, og det skal jeg få med,” fleiper Stiansen som var i usedvanlig godt humør mandag kveld

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*