Slik forsøker Meny Stavern å lokke VP til omtale.
Slik forsøker Meny Stavern å lokke VP til omtale.

Slik forsøker Meny Stavern å lokke VP til omtale.

I et forsøk på å skaffe seg redaksjonell omtale har Meny Stavern forsøkt å blidgjøre VPs redaktør ved å legge inn et bilde av sitt kjempetilbud på indrefilet på våre Facebook-sider.

Dette faller imidlertid på stengrunn, da tilbudet er av generell art og tilbys den jevne kunde. VP vil selvsagt ikke la seg lokke til å gi butikken, med sin plassering sentralt i idylliske Stavern, spalteplass på bakgrunn av noe slikt.

Selv om Meny Stavern har åpent helt fra 08.00 til 21.00 på hverdager og ligger nær sagt vegg-i-vegg med Vinmonopolet, noe som gjør det svært enkelt å skaffe seg alt en trenger til en deilig biffmiddag, kan VP naturlig nok ikke gi butikken oppmerksomhet uten en godt journalistisk fundert grunn.

Selv ikke det faktum at man kan skilte med både bank- og post i butikk kan forandre på det. Nei, Meny Stavern, som ligger praktisk til rett innenfor bygrensen i Kommandør Herbstg 12, må nok finne en annen vei inn til VPs spalter.

Legg inn en kommentar