Rektor advarer sine kolleger mot å bli tatt bilde av bak skrivebordet etter at det samme kjedelige bildet nok en gang ble brukt. Mener det ser ut som om han aldri løfter seg fra stolen.

“… så ikke gjør det, bildet kommer til å forfølge deg i årevis […] de (avisa, red.anm.) tar seg jo aldri bryet med å ta et nytt når de har et i arkivet…” heter det i en epostutveksling VP har fått tilgang til. (mottatt ved en feil på grunn av ganske lik epostadresse, red.anm.)

Den snurte rektoren oppfordrer sine rektorkolleger om alltid å bli avbildet i omgivelser som kan knyttes til en bestemt hendelse eller dato: “… for eksempel kan man diskré holde dagens avis godt synlig” foreslås det.

Andre igjen foreslår at man kan nekte å uttale seg til avisen hvis ikke det blir tatt et nytt bilde eller hvis man ikke får løfter om at man ikke skal avbildes i forbindelse med saken, men forslaget blir raskt avfeid: “Da vil det jo aldri stå noe om oss.”

Legg inn en kommentar