Tidemand har tygget på det.

Etter suksessen på Oslo Nye Teater med forestillingen “Neste kamp” er det mange som har spekulert på hva som skulle bli Larviks store teaterstjerne Jon van Tidemands neste prosjekt. Nå kan svaret snart foreligge.

Tidemand har tygget på det.

Tidemand har tygget på det.

For tiden er Tidemands Teater i forhandlinger om å sette opp stykket “Neste kurv” en 20-årskrønike om klubben Larvik Baskets turbulente historie. Stykket skal etter planen settes opp i forbindelse med klubbens 20-årsjubileum neste år.

– Dette er bare starten, jubler Tidemand som nå tror han har funnet en uutnyttet nisje i skjæringspunktet mellom idrettslag og teaterkunst.

– Tenk så mange lag og foreninger som har jubileer hvert år. Suksessen med “Neste kamp” viser at det å ta til scenen funker, sier teatermannen mens han ivrig blar gjennom listen over landets registrerte idrettsforeninger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*