Nett-tilkoblingen ble raskt gjenopprettet, men arbeidet medførte en viss risiko
Nett-tilkoblingen ble raskt gjenopprettet, men arbeidet medførte en viss risiko

Nett-tilkoblingen ble raskt gjenopprettet, men arbeidet medførte en viss risiko

En kulturinteressert leser har tatt kontakt med VP for å fortelle sin hjerteskjærende historie:

“Den verste starten på dagen, jeg hadde klokken på halv onsdag for å sikre meg billetter til Bølgen. Nå er jeg forbanna, fortvilet og skuffet. Jeg får ikke bestilt billetter til arrangementene på Bølgen! I går investerte jeg i knebeskyttere, hjelm og susp, klar for å benytte meg av Larviks kulturtilbud. Så kommer morgenen jeg skal bestille billetter, men da er selvsagt nettsiden nede.”

VP undersøkte selv saken og bekreftet at nettsiden var nede. Vår skuffede leser spekulerer i om it-sjefen hadde snublet i Bølgens egne feller. Hvor lenge nettsiden hadde vært koblet fra verden vites ikke, men den kom etter kort tid tilbake. Da hadde dessverre skaden allerede skjedd:

“Rakk dessverre å kjøpe billetter til Jarl Golis show på Hemsedal,” forteller den kulturhungrige Larviksmannen da VP overrakte ham de gode nyhetene.

VP oppfordrer sine lesere om å smøre seg med tålmodighet dersom en lignende situasjon skulle oppstå på ny. Å kaste seg kulturhungrig ut på internettet kan som denne historien illustrere få forferdelige følger.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*