1402376_587142371370862_70405093_oJulepurister er bekymret over skremmende lavt engasjement mot julevarer i oktober. År etter år har hylekorene kommet på samme tid som pepperkakeboksene og julemarsipanen, men denne høsten er det foreløpig veldig stille selv om man allerede snubler i gløgg på vei inn i butikkene.

Julepuristene frykter nå konsekvensene. For selv om julevarene kommer like tidlig som vanlig, så lar sutringen vente på seg.

– Det blir vanskelig å rekke å komme ordentlig i stemning til jul, hvis ikke klagingen begynner snart, skriver Larviks lokallagsleder for “Bare jul er jul” i en epost til VP.

Det er foreløpig uklart hva som er grunnen til den sene klagingen i år, men godt vær blir trukket frem som én mulig årsak. Det kan også ha gått opp for mange at den beste måten å unngå julevarer før jul er å ignorere dem.

Legg inn en kommentar