Illustrasjonsfoto: Huset har ingen forbindelse til saken, og brukes kun for å gi en ubehagelig følelse.
Illustrasjonsfoto: Huset har ingen forbindelse til saken, og brukes kun for å gi en ubehagelig følelse.

Illustrasjonsfoto: Huset har ingen forbindelse til saken, og brukes kun for å gi en ubehagelig følelse.

Etter å ha forskanset seg siden midten av oktober har 38-åringen som arbeider som lege på Nanset bestemt seg for å gi opp. Det var en sliten og medtatt mann som i morgentimene i dag vaklet ut fra sin enebolig på Langestrand. 

Legen har hatt permisjon fra jobben og det var derfor ingen som la merke til at noe var unormalt. 38-åringen hadde også stanset post- og avisleveringen for ikke å vekke mistanke.

Fordi det ikke var noen andre i huset har ikke politiet hatt noen sanksjonsmulighet overfor legen, men en politikonstabel sier til VP at de selvsagt er bekymret over det hele, og legger til at det også er svært tvilsomt om legen var bevæpnet.

Etter hva VP erfarer har ikke mannen stilt noen krav i løpet av den fastlåste situasjonen, men ifølge Peppes Pizza på Fritzøe Brygge er det blitt levert unormalt store mengder pizza til Langestrandområdet. Pizzarestauranten kan imidlertid ikke bekrefte om det er den aktuelle legen som har fått disse levert, og viser til at dette er fortrolig informasjon.

Legens naboer beskriver ham som stille og rolig, og er sjokkert over hendelsen. Arbeidskolleger er også svært forbauset, og sier til Verdensposten at de ikke kan forstå hvorfor mannen gikk til dette drastiske skrittet. Det skal ikke ha vært noen konflikter på arbeidsplassen i forkant. En av de andre legene på kontoret sier at det var god stemning siste dag før permisjonstiden. Da skal 38-åringen ha vært opprømt over å ha funnet ut hvordan han kunne omgå regionsperringen til Netflix.

Legg inn en kommentar