Hvem er Jenny Carlisle? Eller var det Nina Hansvik?
Skjermbilde fra origo-profilen til "Nina Hansvik"

Skjermbilde fra origo-profilen til “Nina Hansvik”

For å blåse opp aktiviteten på Verdensposten, vurderer VP nå å gå i ØPs fotspor og slippe til falske profiler som serverer usammenhengende nonsens ispedd lenker til gamblingnettsider.

Hvem er Jenny Carlisle? Eller var det Nina Hansvik?

Hvem er Jenny Carlisle? Eller var det Nina Hansvik?

forumLARVIK har ØP i lang tid latt Nina Hansvik boltre seg med innlegg som tilsynelatende skrives kun for å kunne smette inn lenker til pengespillsider. Dette er noe personen bak profilen for øvrig gjør på flere aviser via origo. Hvorvidt Nina Hansvik finnes er heller tvilsomt, da det later til at hun ikke eksisterer andre steder. Profilbildet derimot er å finne over det ganske internett:

Et søk på bildet gir en rekke resultater. Blant annet en artikkel fra skoleavisen til Ernest W. Seaholm High School. Denne artikkelen handler ikke om Hansvik, men snarere om hvem Jenny Carlisle er. Svaret er tilsynelatende: ingen. Artikkelen handler om en falsk Facebook-profil som har brukt det samme bildet. Carlisle er hun altså neppe, men kanskje er Nina Hansvik egentlig Claire Calhoun eller Christina. Sannsynligvis ikke.

Uansett, det viktigste er selvsagt å øke trafikken på VPs sider, så dette er å regne som en utstrakt hånd til Hansvik og andre gamblingmarkedsførere: kom og kommentér!

 

 

 

Legg inn en kommentar