Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at IKEA har skiftet skrifttype fra Futura til Verdana. Tusener har skrevet under på underskriftskampanje, skriver Aftenposten. Men ikke alle lar seg rive med.

– Jeg klarer det bare ikke, forteller 24 år gamle Stein Ivar Pergament til Verdensposten. Pergament sitter hjemme i leiligheten på Furuset og stirrer med et tomt blikk mot dataskjermen. I flere timer har 24-åringen trålet nettet etter informasjon om de to forskjellige skrifttypene. Men foreløpig uten noen reaksjon hos seg selv.

– Jeg hadde jo håpet at jeg skulle bli forarget. Kanskje ikke rasende, men litt provosert synes jeg ikke var for mye å håpe på.

Pergament rister på hodet og tar en ny slurk av kaffekoppen. Den er fra Ikea.

– Kommer du til å slutte å handle på Ikea nå?

– Nei, det tror jeg ikke. Men jeg kommer nok ikke til å like det.

– Har du likt det tidligere?

– Nei.

Stein Ivar Pergament tror ikke han er alene om å føle så lite i sakens anledning. Han vurderer derfor sterkt å opprette en egen Facebook-gruppe for å komme i kontakt med andre i samme situasjon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*