En rekke forståsegpåere mener nå det er på tide at DVD-Jon følger med i tiden og skifter navn fra det snart avlegse formatet.

Etter at HD-bølgen har skylt over landet, og store høyoppløselige flatskjermer fyller tusener av stuer blir det neste skritt trolig at flere nå anskaffer seg avspillingsmaskiner som kan levere et bedre bilde. Lenge stod kampen mellom HD-DVD og Blu-Ray, men nå har som kjent sistnevnte gått av med seieren.

Mange analytikere mener derfor DVD-Jon bør prise seg lykkelige over at han ikke tok skrittet tidligere. “Hadde han skiftet til HD-DVD Jon kunne løpet vært kjørt,” sier en analytiker. Nå er det bare et alternativ, og mange venter at et navneskifte dermed er nærliggende.

Men hva bør det bli? Blu-Jon, Jon-Ray eller hva? Forslag mottas sikkert med takk.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*