Forskere med dystre spådommer for landet. Regjeringen setter ned kommisjon som skal se på problematikken.

Flere enn 4 millioner mennesker, eller alle norske innbyggere, står i fare for å DØ! Det hevder forskningsgruppen “verdens undergang” i dag. Forskerne, som avviser at de er spesielt pessimistiske når det gjelder fremtiden, sier solen i løpet av de neste dagene vil krympe til en tiendedel av sin nåværende størrelse og sveipe over det ganske land. Den uutholdelige varmen vil utslette alt liv i Norge, hevder forskningsgruppen. Hva som skjer med solen etterpå vil ikke forskerne spekulere i.

Ved statsministerens hjemmekontor får Verdensposten opplyst at regjeringen har besluttet å sette ned en kommisjon som skal se på denne problemstillingen. En innstilling vil bli sendt ut til høring på vårparten.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

*